Czy Slim Cofee jest skuteczne i w ogóle działa - właśnie przed chwilą widziałem reklamę w telewizji i nie wiem za bardzo co myśleć o tym specyfiku. Czy to jest normalna kawa, czy jakaś specjalna mieszanka? Napiszcie proszę dziewczyny, czy któraś z Was stosowała to Slim Cofee i czy warto wydawać na to pieniądze?
Slim Cofee opinie - kto próbował Slim Cofee?
(4 wiadomości) (4 głosy)-
Wysłane 2 lata temu #
-
Wysłane 2 lata temu
-
Tak ja stosuje Slim Coffee. Tylko z tym jest jak z każdym wspomagaczem wiec podstawą jest dieta, a to może ją co najwyżej wspomagać. Hmm pytasz czy warto wydawać? Ty zarabiasz i Ty wiesz czy chcesz wydac czy nie. Przy czym w różnych aptekach to różnie kosztuje. W Warszawie np kosztuje to od 23 do nawet 48 zł. Za te 23 kupuje ja w Aptece za Grosze i to jest odpowiednia cena za to - ponad 30zł to już byłoby dużo;/.
Wysłane 2 lata temu # -
Na pewno nie można oczekiwać że schudniesz od samego picia tej kawy. Tak cudownych środków na odchudzanie nikt jeszcze nie wymyślił. Piję slim coffee od jakiegoś czasu, ale nie po to żeby tracić kilogramy tylko dlatego, że lubię zdrowy styl życia. Ta kawa rzeczywiście jest zdrowsza od innych, a smak ma zupełnie zwyczajny. Co do ceny to ja płacę w Łodzi ok. 25 zł, w aptece juventa w manufakturze. Czy warto? Do takich zastosowań jak moje na pewno.
Wysłane 1 rok temu # -
popieram nikitare, na pewno nie jest cudownym sposobem na schudnięcie, ale picie jej też nie zaszkodzi :)
Wysłane 10 miesięcy temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować żeby móc pisać.