Hej - widziałam że w necie pojawiła się nowa dieta 36s. jest ona zrobiona przez dyplomowanego dietetyka tak więc na pewno jest bezpieczna ale nie wiem na ile jest skuteczna i czy jest bardzo rygorystyczna. Może któraś z Was stosowała ją już i może coś na ten temat napisać. Dajcie szybko znać bo zbliża się lato a ja muszę zrzucić chciaz ze 4 kg :)
Dieta 36s - kto stosował i jakie są efekty
(8 wiadomości) (7 głosów)-
Wysłane 11 miesięcy temu #
-
Wysłane 11 miesięcy temu
-
Ja kupiłam tą dietę i jestem na niej jak na razie 2 dzień - dieta pozwala na normalnie jedzenie i nie mam mowy o głodzeniu się. Dostajesz rozpisany plan na 3 tygodnie z przepisami do przygotowania. Jeżeli nie odpowiada tobie jakiś zestaw możesz go bez problemu wymienić na inny. Jak na razie jeszcze się nie ważyłam - mam zamiar zrobić to w niedzielę - dam znać czy coś ruszyło się. Trzymajcie kciuki laseczki
Wysłane 11 miesięcy temu # -
Pani dietetyk istnieje w rzeczywistości - sprawdziłam najpierw przed zakupem, bo większość diet w necie to oszustwa
Volka stosuje ta dietę od dwóch tygodni i schudłam 3,5 kg - może nie jest to jakis rewelacyjny wynik ale najwazniejsze że widzą olbrzymia różnicę w podejściu do odzywiania. Nie chodze głodan i mam poczucie, że odżywiam się zdrowo a dodatkowo i tak schudłam!
Jak sprawdziłaś dietetyczkę? Dla mnie to kolejne oszustwo. Kupując dietę pomyliłam się w adresie mailowym - literówka. Prowadzenie przy zakupie diety nie daje możliwości sprawdzenia. Dokonałam zakupu w przekonaniu, że wszystko jest ok. Tymczasem pieniądze skasowali i nie mogę się skontaktować, bo nie ma nr telefonu. Kontakt mailowy jest możliwy po podaniu swojego adresu mailowego. Mój błędny i poprawny wyrzuca. Czyli... pieniądze wyrzucone w błoto. Dlatego Brzoskwinko proszę podaj sposób sprawdzenia pseudodietyczki.
Wysłane 11 miesięcy temu
-
Obejrzyj sobie jej filmy na You Tube, jak prowadzi wykłady, albo profil na fb. Podałaś błędny adres e-mail i mówisz że to oszustwo bo nie dostałaś diety - to chyba logiczne ze nie dostaniesz czegoś na adres, który nie istnieje. Na stronie masz formularz kontaktowy i bez problemu możesz się skontaktować w tej sprawie. No ale to jest oczywiście w naszym polskim stylu - błąd jest po Twojej stronie ale winni są wszyscy inni a nie TY.
Cześć dziewczyny - kupiłam tą dietę 2 tygodnie temu i jak na razie zrzuciłam 4kg - Dieta 36s działa! Wcześniej byłam na Dukanie i jakiejś generowanej przez automaty vita smacznej czy coś takiego, ale niestety po kilku próbach nie udało mi się utrzymać zrzuconych kilogramów. Schudnąć można na każdej diecie, ale sukces polega na tym, żeby potem nie wracać do poprzedniej masy ciała. Zobaczymy jak będzie tym razem :)
Hej :) ja jakoś nie wierzę w cuda jakie niby ta dieta ma robić. jak dla mnie to to wygląda na robienie wielkiego szumu w szklance wody. ktoś spisał podstawowe zasady zdrowego odżywiania, nazwał je ładnie i ubrał w piękny marketing i nagle stała się taka skuteczna? jak jesz różnorodnie i regularnie, a do tego wprowadzasz ruch- schudniesz. to podstawa. ale wiadomo np. dieta pieprzna, która polegałaby na tym samym, ale dodawałoby się do każdego posiłku pieprz też nagle zrobiłaby furore i miałaby rzesze wielbicieli....
Wysłane 10 miesięcy temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować żeby móc pisać.